Qui Som

Som la teva acadèmia a Mataró

Teens Center és una associació formada a l’any 2003 per professionals molt sensibilitzats amb el món de l’educació. A la nostra acadèmia oferim als nostres alumnes la possibilitat de complementar la seva formació acadèmica en un entorn agradable i que fomenti l’estudi. Pretenem que vegin el centre com un lloc de suport i orientació en qualsevol àrea de la seva formació.

Oferim servei durant tot l’any. Durant el curs escolar les classes es realitzen a les tardes, és a dir, en horari extraescolar (amb els alumnes en edat d’escolarització) i en èpoques vacacionals realitzem també activitats de caràcter lúdic-educatiu durant tot el dia (Cursos i Casals d’estiu).

Objectius

Tenim com a objectiu fonamental promoure constantment l’autoestima de l’alumne per tal d’aconseguir que confiï plenament en les seves possibilitats.

No ens centrem en un àrea de formació concreta, perquè entenem que en aquestes edats l’educació s’ha d’entendre en un context global. Per aquest motiu contem amb diferents professionals especialitzats en les diferents matèries que impartim.

Per aconseguir els nostres objectius, a més d’oferir programes de formació en diverses matèries, posem a disposició dels alumnes els nostres espais, per tal de que puguin utilitzar les instal.lacions i els ordinadors, tant per fer feines escolars, consultar enciclopèdies, cercar informació com per realitzar activitats de lleure (internet, correu electrònic, etc…) sempre amb la garantia de que tindran un professor a la seva disposició. A més a més, disposem de l’aula d’estudi, un espai condicionat per tal de que els nostres alumnes puguin venir al centre a realitzar tasques escolars i d’estudi.

Metodologia

A Teens Center pensem que la motivació de l’alumne és la clau de l’èxit en qualsevol procés d’aprenentatge. És molt important que puguin aprendre divertint-se. Totes les instal•lacions del centre, els programes i les eines de treball estan pensades perquè els alumnes es trobin còmodes i, d’aquesta manera, aconseguir que l’alumne gaudeixi dels seus progressos.

Creiem en la individualitat dels alumnes i, per això, tots els nostres cursos són personalitzats. Elaborem una programació per cada alumne tenint en compte tant les seves necessitats com les seves aptituds. L’alumne segueix aquest programa d’estudi al seu ritme sense dependre mai dels altres.

Piloumon © 2019. All rights reserved.