Política de privacitat

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través del formulari de la pàgina web o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic amb la finalitat de què ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte.

TEENS CENTER només guarda el correu electrònic de l’USUARI amb la única finalitat de donar resposta a aquesta informació, aclariment o dubte demanat per l’USUARI, en cap cas s’utilitzarà aquest correu per informació publicitaria.

En el cas de recepció de les seves dades personals o del seu currículum mitjançant el correu electrònic, les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de participar en els nostres processos de selecció de personal, sempre que no ens indiqui el contrari. Les seves dades seran objecte de tractament i incorporades als nostres fitxers, com a titulars i responsables de les mateixes.  L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament de les mateixes, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

TEENS CENTER li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en què l’usuari ens ho autoritzi expressament en els casos legalment previstos.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ocasioni a TEENS CENTER o a qualsevol tercer per emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o amb dades de tercers.

TEENS CENTER no es fa responsable de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

TEENS CENTER pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

Així mateix, l’USUARI coneix la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent. Per fer-ho, s’ha d’adreçar a TEENS CENTER enviant un correu electrònic a info@teenscenter.cat , o bé per correu postal al domicili de TEENS CENTER: c/iluro 64, baixos – 08302 Mataró,  indicant com a referència “Exercici de drets LOPD”

Piloumon © 2019. All rights reserved.