Novetats editorials de literatura infantil i juvenil

Amb l’inici del nou curs s’omplen les agendes de la canalla però vetlleu perquè reservin una estoneta diària per llegir. Aquí us oferim algunes novetats ben interessants.

‘La mama va a l’escola’

ÉRIC VEILLÉ I PAULINE MARTIN

BLACKIE BOOKS

Un llibre hilarant i pedagògic sobre un dia tan important a la vida de qualsevol nen com és el primer dia d’escola, de la llar d’infants o del parvulari: el dia que ha d’aprendre a dir adeu als pares. Un llibre que ha obtingut el premi Les Incorruptibles 2017 al millor àlbum il·lustrat, un guardó en què voten més de 100.000 criatures.

 

La mama va a l’escola / Blackie Books

‘Germanes, gossos, friquis i altres espècimens’

M. CARRANZA I J. PRATS

EDEBÉ

Maite Carranza, un dels noms de referència de la literatura infantil i juvenil, i la seva filla Júlia Prats presenten aquesta obra a quatre mans. Una sitcom fresca, actual i carregada d’humor en què la protagonista es veurà immersa en enrenous molt divertits.

 

Germanes, gossos, friquis i altres espècimens / Edebé

‘Vampira’

GEMMA PASQUAL

SANTILLANA

La Núria, una jove vampira del nostre temps, acompanyada del seu avi, el comte Estruc, intenta desbaratar els plans malèfics d’uns malvats humans que es creuen d’una raça superior i que volen apoderar-se del món. Una novel·la de vampirs, bruixes i amor, plena d’aventures que enganxen!

Vampira / Santillana

‘Amor a primera vista a l’escola’

MR. TAN I CAMILLE ROY

BARCANOVA

Un rumor corre per l’escola fa dies. Resulta que una professora ha inventat una màquina extravagant per llançar llamps als maleïts humans. És una gran oportunitat per als monstres, que sempre troben la manera de divertir-se amb les seves entremaliadures. Però un esdeveniment inesperat ho impedirà… Un nou i divertit títol de la col·lecció ‘Escola de monstres’.

 

Amor a primera vista a l’escola / Barcanova

‘La ruta extraordinària del Ratolí Carter’

MARIANNE DUBUC

JOVENTUT

El Ratolí Carter es lleva com cada matí per fer la seva ruta, però avui li ve de gust una mica de fantasia i de bogeria… En lloc d’anar a fer el repartiment amb la seva furgoneta, se’n va amb coet! Durant la seva extraordinària ruta ja no es troba amb els animals de sempre, sinó que s’endinsa en terres imaginàries! Una nova aventura del famós Ratolí Carter a través d’un país de fantasia amb visites a unicorns i marcians.

La ruta extraordinària del Ratolí Carter / Joventut

‘El misteri del Dia dels Innocents’

R. SANTIAGO I E. LORENZO

CRUÏLLA

Partits de futbol, rivalitats, misteris, amistats, primer amor… Tot això i molt més es barreja en la misteriosa lliga del Dia dels Innocents, un nou títol de l’exitosa sèrie ‘ Els Futbolíssims’. A partir de 8 anys.

El misteri del Dia dels Innocents / Cruïlla

 

 

Piloumon © 2019. All rights reserved.