Informàtica

Els nostres cursos són individualitzats i personalitzats, a mida de les necessitats i ritme de treball de cada alumne, amb una metodologia adaptada. Oferim cursos d’ofimàtica (Word, Excel, PowerPoint i Prezi), Mecanografia, Internet i per als més atrevits cursos de programació dins l’entorn web.

Els nostres cursos són individualitzats i personalitzats, a mida de les necessitats i ritme de treball de cada alumne, amb una metodologia adaptada.
Grups reduïts i classes particulars en tots els programes.

Informàtica

Informàtica Junior per a nens des dels 6 anys: introduïm al més petits dins del món de l’informàtica de forma pràctica i divertida.

Cursos d’Informàtica per a joves i adults: treballem les eines bàsiques de l’Ofimàtica (Excel, Word, Power-Point, Prezi), Internet.

Cursos de Mecanografia: els alumnes aprendran a treure el màxim partit al seu ordinador i millorar la seva habilitat i velocitat amb el teclat.

Programació Web

Cursos de lenguatge HTML, CSS i Javascript per aquells alumnes que vulguin aprendre les bases del món de la programació Web.

Cursos de WordPress, Blogger o Prestashop (eines per crear pàgines web, blogs i botigues online).

Classes de reforç per aquells alumnes que estudiïn informàtica (mòduls HTML, CSS, Javascript, Scratch, App Inventor, Comandes UNIX, etc.).

Piloumon © 2019. All rights reserved.