Cursos de Francès

La llengua francesa és la segona llengua més parlada després de l’anglès i és un avantatge tant professional com cultural. El francès ha passat a ser l’idioma més escollit als instituts com a segona llengua estrangera.

La llengua francesa és la segona llengua més parlada després de l’anglès i és l’idioma oficial en 33 països i organismes oficials com l’ ONU o la UNESCO. Parlar francès és un avantatge tant professional com cultural. Avui dia, parlar una única llengua no és suficient. Un alumne que parla varies llengües multiplica les seves oportunitats laborals. El francès ha passat a ser l’idioma més escollit als instituts com a segona llengua estrangera.

La metodologia, els materials i els professors estan especialitzats en el FLE (Français Langue Etrangère) . Cada alumne té un programa personalitzat i segueix el seu propi ritme de treball d’una forma divertida i amena.

Francès per a nens (a partir dels 6 anys)

Cursos individualitzats en grups reduïts (4 alumnes màxim).Introduïm la llengua i cultura francesa als més petits d'una manera divertida i eficaç. Durant el curs aprendran a escoltar, llegir, parlar i escriure mitjançant videos, audios, cançons i jocs juntament amb exercicis de gramàtica interactiva i escrita.

Francès per a joves i adults (a partir dels 12 anys)

Grups reduïts i individualitzats on cada alumne avança al seu ritme i nivell amb tutor personal.Diferents nivells: Débutant, Élementaire, Intermédiare, Intermédiare Supérieur, Avancé et Avancé Supérieur.També oferim classes de Reforç de Francès adaptat a les necessitats escolars particulars.

Classes de conversa Francès

Grups de conversa en francès per a tots els nivells amb activitats diverses (audiovisuals, multimèdia, jocs, rol plays i situacions quotidianes). L'alumne posa en pràctica l' expressió i comprensió oral per tal de consolidar les competències lingüístiques necessàries per comunicar-se amb fluïdesa.Es poden realitzar dins del programa personal de cada alumne (segons els seus interessos), o com a curs independent.

Preparació d'exàmens oficials de Francès

Cursos de preparació pel DELF (Diplôme d’études en langue française) i DALF (Diplôme approfondi de langue française) expedit pel Ministeri d'Educació Nacional de França que acredita el nivell de llengua francesa.Nivells: A1, A2, B1, B2 i C1.Preparem els nostres alumnes en les 4 competències (expressió i comprensió escrita, expressió i comprensió oral).

Piloumon © 2019. All rights reserved.