Cursos d’Anglès

Donem als nostres alumnes una visió de la llengua anglesa que fomenti l’interès i la conscienciació de la necessitat d’aprendre aquest idioma.

Donada la importància de l’anglès en l’actual formació, donem als nostres alumnes una visió de la llengua anglesa que fomenti l’interès i la conscienciació de la necessitat d’aprendre aquest idioma. La metodologia, els materials i els professors estan especialitzats pel treball amb nens i joves. Cada alumne té un programa personalitzat i segueix el seu propi ritme de treball.

Anglès per a nens (a partir dels 6 anys)

Cursos individualitzats en grups reduïts (màxim 5 alumnes).Apropem els nens a la llengua anglesa d'una manera natural i lúdica combinant jocs, cançons, audios i vídeos amb activitats més didàctiques com exercicis de gramàtica i vocabulari escrit i interactiu.

Anglès per a joves (a partir dels 12 anys)

Metodologia multimèdia amb tutor personal. Diferents nivells: Elementary, Pre-intermediate, Intermediate i Upper- intermediate.Oferim també classes de Reforç d’Anglès adaptat a necessitats escolars particulars.

Classes de conversa Anglès

Grups de conversa per a tots els nivells amb activitats diverses tant didàctiques com lúdiques (situational English, jocs, role plays...) on l'alumne posa en pràctica el seu vocabulari, les estructures gramàticals, la seva fluïdesa oral i la pronunciació en aquesta llengua.Es pot fer com a curs independent.

Preparació d'examens oficials d'anglès

Cursos de preparació pel KET, PET, FCE & CAE per aconseguir el teu diploma oficial de Cambridge.Opció de curs instensiu o anual on preparem el alumnes en les següents modalitats: Reading, Writing, Use of English, Listening & Speaking.

Piloumon © 2019. All rights reserved.