Cursos d'estiu a Mataró

Coincidint amb les vacances escolars, el nostre centre romandrà obert matí i tarda per gaudir dels nostres Cursos d’estiu del 25 de juny al 19 de juliol 2019 i del 26 d'agost al 10 de setembre amb places limitades.

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; és per això, que oferim als nostres alumnes la possibilitat de venir totes les hores que desitgin, a l’horari que millor els convingui, per realitzar activitats formatives i de reforç.

Durant l’estiu, aprofitem per fer un intensiu d'Anglès i aconseguir així una bona competència en llengua anglesa. A més a més aquest any volem introduir la llengua francesa i també farem un intensiu de Francès.

Com és tradicional en aquesta època, també oferim els nostres cursos de reforç escolar per a aquells alumnes que necessiten reforçar algunes assignatures de cara al setembre i començar així el proper curs amb més tranquil•litat.

 Matrícula oberta estiu 2019!

Places limitades!

Casal d'estiu a Mataró

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; per això, oferim als nostres alumnes la possibilitat de realitzar activitats lúdic-educatives i de lleure.

Aquestes són algunes de les activitats del Casal d’Estiu a Teens Center Mataró:

Reforç Escolar

Es treballaran les feines d’estiu dels alumnes, i es farà un reforç general de les matèries bàsiques: Català, castellà i matemàtiques.

English is fun

Potenciar activitats en anglès on es treballi la part gramatical, però sobretot el vocabulari i l’oral.

Jocs a l'aire lliure

La pràctica de l’esport és important. Així doncs, dedicarem una estoneta diària a treballar activitats a l’aire lliure. (jocs amb pilota…)

Taller de Lectura

Hem de potenciar la lectura com a eina d’aprenentatge i de diversió. Alternarem llibres en CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÉS durant tot el casal i també realitzarem una taula rodona cada dia on es discutirà sobre el que hem llegit.

Sortides 

Diversió en contacte amb la sorra i l’aigua del mar. Els dies de platja, els alumnes han de portar: crema solar, banyador, gorra i tovallola.

Taller d'art

Realització de treballs manuals

English Games

Potenciar Jocs de Taula en anglès, on s’aprengui d’una forma divertida.

Música i Cançons

Realització d’una coreografia grupal que l’últim dia la representaran davant del públic assistent.