Cursos d'estiu

Coincidint amb les vacances escolars, el nostre centre romandrà obert matí i tarda per gaudir dels nostres Cursos d’estiu.

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; és per això, que oferim als nostres alumnes la possibilitat de venir totes les hores que desitgin, a l’horari que millor els convingui, per realitzar activitats formatives i de reforç.

Durant l’estiu, aprofitem per intensificar les classes d’anglès i aconseguir així una bona competència en llengua anglesa. 

Com és tradicional en aquesta època, també oferim els nostres cursos de recuperació escolar per a aquells alumnes que necessiten reforçar algunes assignatures de cara al setembre i començar així el proper curs amb més tranquil•litat.

Casal d'estiu

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; per això, oferim als nostres alumnes la possibilitat de realitzar activitats lúdic-educatives i de lleure.

Aquestes són les activitats del Casal d’Estiu:

REFORÇ: es treballaran les feines d’estiu dels alumnes, i es farà un reforç general de les matèries bàsiques: CATALÀ, CASTELLÀ I MATES.

ENGLISH FUN: potenciar activitats en anglès on es treballi la part gramatical, però sobretot el vocabulari i l’oral.

JOCS A L’AIRE LLIURE: la pràctica de l’esport és important. Així doncs, dedicarem una estoneta diària a treballar activitats a l’aire lliure. (jocs amb pilota…)

TALLER DE LECTURA: hem de potenciar la lectura com a eina d’aprenentatge i de diversió. Alternarem llibres en CATALÀ, CASTELLÀ I ANGLÉS durant tot el casal i també realitzarem una taula rodona cada dia on es discutirà sobre el que hem llegit.

TEATRE:  Durant tot el casal es prepararà una obra de teatre que l’últim dia representaran al públic assistent. En les diferents hores es repartiran els papers, es memoritzarà el diàleg…

INFORMÀTICA: es tracta de realitzar un projecte en POWER POINT individual que al finalitzar el casal presentaran a la resta dels companys.

PLATJA: Diversió en contacte amb la sorra i l’aigua del mar. Els dies de platja, els alumnes han de portar: crema solar, banyador, gorra i tovallola.

MANUALITATS: Realitzar treballs manuals relacionats amb la representació teatral. (la confecció de l’escenari, dels vestits…).

ENGLISH GAMES: Potenciar Jocs de Taula en anglès, on s’aprengui d’una forma divertida.

BALL: Realització d’una coreografia grupal que l’últim dia la representaran davant del públic assistent.

937 573 113

info@teenscenter.cat

CONTACTA AMB NOSALTRES