Activitats d’Estiu

Cursos d'Estiu a Teens Center

Coincidint amb les vacances escolars, el nostre centre romandrà obert matí i tarda per gaudir dels nostres cursos.
Aquesta estació de l'any és el millor moment per aprendre sense pressió i reforçar aquelles matèries més difícils; és per això, que oferim als nostres alumnes la possibilitat de venir totes les hores que desitgin, a l’horari que millor els convingui, per realitzar activitats formatives i de reforç.

Durant l’estiu, aprofitem per fer cursos intensius d'Anglès i Francès i aconseguir així una bona competència en aquestes llengües.
Com és tradicional en aquesta època, també oferim els nostres cursos de Reforç
Escolar per a aquells alumnes que necessiten reforçar algunes assignatures de cara al setembre i començar així el proper curs amb més tranquil•litat.

Casal d'Estiu a Teens Center

L’estiu és el millor moment per divertir-se aprenent; per això, com cada any oferim el nostre Casal d'Estiu amb activitats lúdic-educatives i de lleure.
Aquestes són algunes de les activitats a Teens Center:

Reforç Escolar - Fem els Deures

Es treballaran les feines d’estiu dels alumnes, i es farà un reforç general de les matèries bàsiques: català, castellà, matemàtiques i comprensió tant escrita com lectora.

English is fun

Potenciar activitats en anglès on es treballi la part gramatical, però sobretot el vocabulari i l’expressió oral.

Jocs a l'aire lliure

La pràctica de l’esport és important. Així doncs, dedicarem una estoneta diària a les activitats a l’aire lliure (jocs amb pilota, jocs d’aigua, etc).

Taller de Lectura

Hem de potenciar la lectura com a eina d’aprenentatge i de diversió. Alternarem llibres en CATALÀ, CASTELLÀ i ANGLÈS durant tot el casal i també realitzarem una taula rodona cada dia on es discutirà sobre el que hem llegit.

Sortides

Diversió en contacte amb la sorra i l’aigua del mar. Dos dies a la setmana es faran sortides a la platja. Aquests dies, els alumnes han de portar: crema solar, banyador, gorra, tovallola i aigua.

Taller d'Art

Realització de treballs manuals.

English Games

Potenciar Jocs de Taula en anglès, on s’aprengui d’una forma divertida.

Música, Cançons i Ball

Realització d’una coreografia grupal on els nens i nenes practiquen la seva motricitat, ritme i coordinació amb la música.

I molt més…

Piloumon © 2019. All rights reserved.